Hani ilçesi Çukur Mahallesi ile Elazığ Üçocak Beldesi arasında bağlantı sağlayan yolu açıldı

Diyarbakır’dan komşu şehre Bağlantı Yolu açıldı.Diyarbakır’da Hani ilçesi Çukur Mahallesi ile Elazığ Üçocak Beldesi arasında bağlantı sağlayan yolu açılışı gerçekleştirildi.

Hani ilçesi Çukur Mahallesi ile Elazığ Üçocak Beldesi arasında bağlantı sağlayan yolun açılışı gerçekleştirildi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, kırsaldaki mahallelerde ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale gelmesi için başlattığı çalışmalarda Hani ilçesi Çukur Mahallesi ile Elazığ Üçocak Beldesi arasında bağlantı sağlayan yolu yeniledi.Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve Diyarbakır ile Elazığ arasında önemli bir bağlantı yolu olan Çukur-Üçocak yolunun açılışı Hani-Üçocak yol birleşiminde gerçekleştirildi.

Ekipler, daha önce kullanılamaz hale gelen 9 kilometrelik yolda altyapı çalışmalarını tamamlayarak yola 12 bin ton sıcak asfalt serdi.Sıcak asfalt çalışmalarının ardından Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri tarafından vatandaşların yolu güvenli bir şekilde kullanmaları için çizgi çalışması yapıldı.

ESKİ VALİ DE KATILDI

Açılış törenine; Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, İçişleri Bakan Yardımcısı ve Diyarbakır eski Valisi Münir Karaloğlu, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam ve Elazığ Valisi Ömer Toraman katıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir