Diyarbakır’da bazı yollar trafiğe kapatıldı

Diyarbakır Valiliği, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Diyarbakır İstasyon Caddesi’nde yapacağı miting dolayısıyla kapanacak yollar ve alternatif güzergahları duyurdu.

Diyarbakır Valiliği 23 Ekim’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın İstasyon Meydanında yapacağı miting öncesi kapanacak yollar ve güzergahlara ilişkin açıklama yaptı.

Valilikten yapılan açıklamada kapanacak yollar ve alternatif güzergahlara ilişkin şu bilgilendirmede bulunuldu:


Akkoyunlu caddesinde; Ofis kavşaktan kapanacaktır. Alternatif olarak Ekinciler caddesi-Hintlibaba caddesini takiben Kışla caddesi ve Ali Emiri caddesine verilecektir.

Mehmet Akif Ersoy Bulvarı da; Sezai Karakoç kavşağından kapanacaktır. Alternatif olarak Şafak fabrika caddesi, Kılavuz caddesi takiben Nükhet Coşkun caddesine veya Şehitlik kavşağı-Ali Emiri caddesi takiben Elazığ caddesine verilecektir.

Cemiloğlu caddesinde; Cemiloğlu caddesi-Kılavuz caddesi kesişimi ve Cemiloğlu caddesi Gürsel caddesi kesişiminden kapanacaktır. Aalternatıf olarak Kılavuz caddesi ve Gürsel caddesi takiben Nükhet Coşkun caddesine verilecektir.

İstasyon caddesinde; İstasyon caddesi-İnaloğlu caddesi kesişimden kapanacaktır. Alternatif olarak Ali Emiri caddesi takiben Elazığ caddesi veya Ekinciler caddesine verilecektir.

Kışla caddesi; İstasyon caddesi-Kışla caddesi kesişimden kapanacaktır. Alternatif olarak Ekinciler caddesi takiben Elazığ caddesi caddesine verilecektir.”

Duyuruda kapanacak yol ve güzergah değişikliğinin süresine ilişkin olarak da “Belirtilen cadde ve sokaklar 22/102022 tarihinde saat: 20:00 de kapanacak olup; 23/10/2022 günü etkinlik bitimi yollar trafiğe açılacaktır” denildi. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir