Doktoru Bıçakla Yaralayan Kadın, Adana’ya Sevk Edildi

DİYARBAKIR’da, Dr. Aziz Tanelçi’yi, kilo vermesi gerektiğini söyleyince bıçakla yaralayan H.E. sevk edildiği Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nde, yer olmadığı gerekçesiyle, Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’ne gönderildi.

Diyarbakırda, Dr. Aziz Tanelçiyi, kilo vermesi gerektiğini söyleyince bıçakla yaralayan 39 yaşındaki kadın sevk edildiği Elazığ Ruh Sağlığı Ve Hastalıkları Hastanesinden, yer olmadığı gerekçesiyle, Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı Ve Hastalıkları Hastanesine gönderildi.

Kayapınar ilçesinde Lunapark Aile Sağlığı Merkezinde, 25 Kasımda, şizofreni hastası olduğu öne sürülen kadın, kendisine kronik rahatsızlığını hatırlatıp kilo vermesi gerektiğini belirten Dr. Aziz Tanelçiye bıçakla saldırdı. Dr. Tanelçi, kolundan ve omzundan yaralandı. Kadın ayrıca sedye ve koltukları da bıçakla parçaladı. Daha sonra kadın polis tarafından gözaltına alındı.

Kayapınar İlçe Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan kadın, önceki gece adliyeye sevk edildi. Savcıya ifade veren kadın, psikolojik rahatsızlığı bulunduğu ve uzun süredir ilaç kullandığı iddiaları üzerine Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesine sevk edildi. Polis tarafından Elazığa götürülen kadın, hastanede yer olmadığı gerekçesiyle, dün tekrar Diyarbakıra getirildi. Buradaki işlemlerinin ardından kadın, bu kez Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesine gönderildi. Hastanede kadına 21 günlük tedavinin uygulanacağı, verilecek rapor doğrultusunda yeniden savcılığa çıkarılacağı belirtildi.