Haber alınamayan 23 yaşındaki genç ölü olarak bulundu

DİYARBAKIR’da dün akşam saatlerinden itibaren haber alınamayan 23 yaşındaki Süleyman Karaboğa, otomobil içerisinde ölü olarak bulundu.

Diyarbakırda 8 Mayıs akşam saatlerinden itibaren haber alınamayan 23 yaşındaki Süleyman Karaboğa, otomobil içerisinde ölü olarak bulundu. Vücudunda silah yarası ile darp izine rastlanılmayan Karaboğanın ölümüyle ilgili polis soruşturma başlattı.

Olay, akşam saatlerinde Kayapınar ilçesi Talaytepe Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre yakınları, inşaatlarda operatörlük yapan Süleyman Karaboğadan 8 Mayıs akşam saatlerinden itibaren haber alamadı. Telefonlara da cevap vermeyen Karaboğa, için durum polise kayıp başvurusunda bulunuldu. Polisin arama çalışmaları sürerken yakınları Karaboğanın kullandığı 21 A B A 133 plakalı otomobili buldu. Evinden ve merkezden oldukça uzakta stadyum bölgesinde bulunan otomobilin içerisine bakan yakınları Karaboğayı hareketsiz olarak gördü. Otomobilin camını kıran yakınları Karaboğanın tepki vermemesi üzerine 112 Acil Çağrı Merkezine durumu bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine polise ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık görevlisinin yaptığı kontrolde Karaboğanın yaşamını yitirdiği belirlendi. Haber alan akrabaları da kısa sürede olay yerine geldi. Vücudundan silah yarası ya da darp izi bulunmayan Karaboğanın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Olay yerinde güvenlik şeridi çeken polis, otomobil içerisinde inceleme yaptı. Karaboğanın yaşamını yitirdiği haberini alan yakınlarının akın ettiği mahallede bazı akrabaları da sinir krizi geçirdi. Polis, Karaboğanın ölümüyle ilgili olarak araştırma başlattı.

Diyarbakır'da kayıp olarak aranan genç araç içerisinde ölü bulundu
Dün akşamdan beri kayıp olan gençten acı haber! Otomobilde ölü bulundu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir